پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۹:۲۰

به دستور مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی

عامل ضرب و شتم دانش آموز نوجوان تبریزی اخراج شد

عامل ضرب و شتم دانش آموز نوجوان تبریزی اخراج شد

تبریز – عوامل ضرب و شتم یک دانش آموز در تبریز، به دستور مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی اخراج و توبیخ شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، در پی انتشار فیلم و عکس ضرب و شتم یک پسر بچه در برخی رسانه‌ها خاصه در فضای مجازی استان، آموزش و پرورش آذربایجان شرقی وارد عمل شد.

خبری مبنی بر ضرب و شتم یک دانش آموز نوجوان توسط معاون آموزشی در یکی از مدارس تبریز منتشر شد که حساسیت رسانه‌ها و افکار عمومی را برانگیخت و خوشبختانه با واکنش سریع مسئولان آموزش و پرورش استان مواجه شد که جای تشکر دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، در گفتگو با خبرنگار مهر، از عزل و اخراج دائم معاون آموزشی مدرسه غیرانتفاعی ادیبان کمال و تعلیق و ارسال پرونده مدرسه مزبور به هیئت تخلفات خبر داد.

جعفر پاشایی با بیان اینکه این اداره کل، نسبت به این گونه تخلفات و رفتارها حساسیت ویژه ای دارد افزود: در کمتر از ۲۴ ساعت این موضوع بررسی و با قاطعیت برخورد شد که ساعتی پیش طی نامه‌ای مستقیماً با امضای بنده این نامه ابلاغ شد.

وی تاکید کرد: موضوع ضرب و شتم یا هر گونه تنبیه بدنی به هر دلیل و به انحاء مختلف تخلف بوده و این بحث بارها در جلسات مختلف تاکید و طی بخشنامه‌های مکرر به مراکز آموزشی و پرورشی استان ابلاغ شده است و به هیچ وجه این قبیل مسائل قابل قبول نیست.

کد خبر 4843706

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha